S.C. ELFI IMPEX S.R.L.

Bine aţi venit pe pagina  celei mai cunoscute
fabrici de construcţii din materiale termoplastice din nordul ţării.
Despre noi

                           
Firma S.C. ELFI IMPEX S.R.L. din Baia Mare prezentă pe piaţa de produse din PEHD,PE,PP din anul 1998 prin următoarele lucrări Executarea de confecţii din PP şi PE pentru diferite procese tehnologice industriale,de exemplu bazine pentru acoperiri galvanice. Bazine pentru amestecătoarea diferitelor substanţe chimice. Tăviţe pentru procesarea aurului.
Executarea de bazine şi recipienţi pentru stocarea diferitelor substanţe lichide alimentare sau nealimentare.Executarea instalaţiilor pentru tratarea apelor minerale:.deferizare,degazoare,filtre gravitaționale cu nisip Executarea de instalaţii pentru tratarea apelor uzate. fose septice ecologice cu filtru activ de cărbune,cuve de degresare,cuve de recuperarea produselor petroliere, Cămine de vizitare, cămine de branşare. Alte domenii de activitate Datorită tipului de activitate putem confecţiona, aproape orice tip de rezervor, placări de bazine etc., Haideţi cu ideea şi noi încercăm să o punem în practică.Politica noastră

Este de a oferi produse de un înalt nivel calitativ, a îmbunătăţi performanţele privind calitatea, mediul, sănătatea şi securitatea, de a proteja mediul şi de a obţine satisfacerea tuturor părţilor interesate în condiţiile respectării cerinţelor legale şi reglementare.

Experienţa noastră

Profesionalismul şi experienţa noastră ne permit să livrăm produse de calitate, executate la timp, şi la un preţ competitiv.

Abordarea noastră

Fiind clientul nostru, vă puteţi aştepta la o atenţie sporită la detalii şi o rezolvare proactivă a problemelor.